Seferihisar’da 9 yaşındaki Ferit gönülleri fethetti
Seferihisar’da 9 yaşındaki Ferit gönülleri fethetti
İçeriği Görüntüle

Et dünyasının en özel yıldızlarından biri olan Kobe eti, artık Cihan Et reyonlarında ve mutfağında yerini aldı. Japonya’nın efsanevi Wagyu sığırlarından elde edilen bu özel et, mermerimsi dokusu, yoğun aroması ve ağızda eriyen yumuşaklığıyla biliniyor.

Dünyada sınırlı, İzmir’de ilk

Dünya genelinde sayılı sofrada yer bulan Kobe eti, yoğun yağ dağılımı ve kendine has tadıyla et severlerin hayallerini süsleyen bir lezzet. Cem Yaylacık ve ekibinin “çiftlikten sofraya” anlayışı, bu kez Kobe etiyle taçlanıyor.

Izgaradan özel şef dokunuşuna

İster klasik ızgara, ister şefin özel pişirme teknikleriyle… Kobe eti, Cihan Et’in et kültürüne kattığı yeni bir zirve olarak menüdeki yerini aldı.

Bu Bir İlandır